lørdag, september 06, 2008

UKESLUTT



Mandag ettermiddag (1.9) fikk vi overraskende besøk av Randi Kristiansen. Hun skulle til Moldstad og hente noen venninner som var på blåbærtur med Bodil. Randi er gammel kjenning av Arne Dagfinn fra Altatida. Vi traff henne noen ganger de første årene vi var gift og nå de senere år har hun besøkt oss et par ganger. Veldig hyggelig! Arne Dagfinn var til fjells så han fikk ikke treffe henne nå.

Vi pratet over en kaffekopp - artig å høre fra Randis verden. Hun bor på Gran Canaria fra november til mars og i Tønsberg om sommeren. Hun er en dame som liker turer i fjellet og møte med mennesker. Moro å få et innblikk i hennes liv.

Ellers har jeg hatt en god uke med to nattevakter (sov!) og helsestasjonsdag torsdag. I går var reinsjeger Knut her til middag. Han var ferdig med jakta og skulle hjemover igjen. Det har blitt mange dyr, og to feilskytinger. Jeg sier ikke mer!

Arne Dagfinn og jeg plukket all solbæra i dag og det ble 7 flasker med solbærsaft! Mye C-vitaminer til vinteren. Flott å være to om arbeidet da går det unna. Vi får gjenta samarbeidet med ripsen.....

Posted by Picasa

Ingen kommentarer: