onsdag, november 05, 2008

OPPSUMMERING AV HELGAS BEGIVENHETER


Har hatt en flott helg med Aglowmøte på fredag. Vi fikk besøk av Solbjørg og Vibeke fra Nasjonalstyret. Temaet var bønn. Solbjørg kom med mange oppmuntrende eksempler fra eget liv. Hva er Aglow?? Kanskje det er noen der ute som lurer? Jo, det er et nettverk av kvinner i tjeneste for Gud og navnet kommer av Rom 12, 11: "Vær brennende i ånden, tjen Herren!" For 40 år siden kom noen kvinner sammen i bønn i Seattle, USA. For 30 år siden kom denne bevegelsen til Norge og feirer sitt jubileum i mars 2009.

AGLOW - er et tverrkirkelig og internasjonalt fellesskap som har som formål:
* å vinne kvinner for Jesus Kristus, spesielt de som ikke nås med vanlige
evangeliseringsmetoder. Dele med dem det fulle evangeliet om Jesus som Frelser og Herre,
Han som fyller oss med Den
Hellige Ånd, leger sykdommer og setter bundne fri.
* å hjelpe kvinner til å oppdage sin sanne identitet i Jesus, bli fylt med Kristi kjærlighet og hele
Guds fylde, bli utrustet med tjenestegavene fra Den Hellige Ånd og ta utrustningen i bruk.
* å hjelpe kvinner til å tilbe, lovprise og opphøye Gud på alle områder i sitt liv.

Aglows forhold til Kristi legeme
Vi erkjenner at kirken (Kristi legeme) består av alle som tror på Jesus Kristus som Frelser og Herre. Aglow ønsker et harmonisk samarbeid for å hjelpe og styrke alle lemmer på Kristi legeme. Vi fremholder at troende regelmessig bør ha fellesskap med hverandre i en lokal menighet, og vi oppmuntrer kvinner i Aglow til å gjøre så. Aglow er ikke ment å være en erstatning for eller i konkurranse med den lokale menighet. Det er heller vårt ønske og oppgave å arbeide sammen med kirken for å nå mennesker rundt oss og for å styrke og oppmuntre de troende.

Aglows formål er også å ha et godt samarbeidende fellesskap med alle andre kristne organisasjoner og grupper som deler den samme grunnleggende tro på Herren Jesus Kristus. Aglow vil målbevisst arbeide for enhet mellom alle troende i Kristi legeme.

Aglow har et internasjonalt styre, et europeisk styre, nasjonalstyre og lokale grupper. Alle styrene/gruppene har fra 2 - 5 mannlige rådgivere. Det finnes Aglow-grupper i over 170 land i dag.

Våre 3 mandater er : Fremme forsoning mellom mann og kvinne.
Forbønn for muslimene
Israel

Hvis du vil vite mer så spør meg eller se på nettet: www.aglow.org eller www.aglownorge.org
(Se lenkene til høyre)

Ingen kommentarer: